DOTARE


Un lucru trebuie sa spunem de la inceput si sa se inteleaga destul de clar si raspicat: poti sa canti ca „ultimul ragnet” dar daca nu te ajuta scula, ce faci ?

AMPLIFICARE Aici este cheia solutiei ! Atentie marita – detinem controlul!

Dispunem de echipament capabil sa faca fata situatiei din teren si, cei care sunt de meserie, si cunosc, stiu ca atunci cind spui Dynacord spui de fapt: sunet de inalta calitate, chiar si pentru cele mai pretentioase urechi, pentru cei mai exigenti melomani !
Asadar, Dynacord PowerMate 1002 powermate1000-2este solutia ideala pentru astfel de activitati – se spune ca nu te numesti muzicant adevarat daca nu ai asa ceva in trusoul tau !
Alte piese de rezistenta sunt si boxele acustice Electrovoice ZX5- prietenii stiu ce spun. boxe zx 5a Stati boxe zx 5alinistiti si fiti convinsi ca stim unde sunt butoanele de volum, si chiar putem sa le dam la maxim, dar bunul simt ne obliga sa pastram o „decenta acustica” in asa fel incit a doua zi sa nu ne vorbiti de rau…
PRELUARE VOCE
Deasemenea, mai dispunem si de microfoane Electrovoice, cu fir si fara fir, microfoane AGK, si Shure Beta, efecte voce, efecte chitara, etc.
microfon zoom efect microfon shure
EFECTE SPECIALE – LASERE
Ultimele „vedete” intrate in ring, anul 2009, sunt efectele laser care participa din plin si convingator la crearea mediului ambiant in locatia unde se desfasoara evenimentul dumneavoastra. Alaturat, citeva foto mai mult decit edificatoare !

INSTRUMENTE MUZICALE
Toate acestea nu ar avea ce sa exprime daca nu ar fi si un KORG PA80, Professional Aranger, pus langa ele,  si care este atent echipat cu toate ritmurile necesare asigurarii mediului
sonor al petrecerii dumneavoastra.
korg_PA80
Avem bunul simt si va spunem franc: da, luam si pauza! De ce ? Simplu, doar nu suntem niste roboti, niste masini care se pornesc si se opresc cind le scoti din priza…  Sa nu va incredeti in cei care va spun ca nu o sa faca si pauze… Pana la urma, e normal sa trebuiasca sa faci si o pauza, un respiro de 10 minute, intre 2 ore de cantat, chiar si pentru invitati e benefic. NU va fie teama, ne-am gindit si la asta si avem in dotare un laptop cu ajutorul caruia putem asigura un fond ambiental in aceste pauze, atat cit sa puteti discuta un pic in liniste.
laptop
Desigur ca toate aceste echipamente si accesorii, trebuie transportate cu ceva, indiferent ca petrecerea dumneavoastra este la Pitesti, Bucuresti sau…Poiana Brasov. Stati linistiti,  de asta ne ocupam tot noi! Afirmam ca dispunem si de transport propriu asigurat de un Logan MCV care se pliaza exact pe nevoile noastre.
TRANSPORT
logan
Iata cum, in felul acesta, am luat si aceasta grija de pe umerii tai si nu mai trebuie sa stai stresat ca trebuie sa ai grija si de transportul nostru, ca si asa ai destule pe cap la o nunta !!!
Tu, doar distreaza-te !
De aici si pana a ajunge la tine, drumul este mai scurt decat crezi. Nu trebuie decat sa accesezi pagina de contact.
MULT SUCCES, SA FIE CU NOROC, si nu uita :
DACA VREI MUZICA BUNA, PUNE MANA DE NE SUNA, SI ANTREN AI PE MASURA !!!

Reclame
 1. catalin necsulescu
  29 Octombrie 2010 la 8:13 pm

  Buna ziua/seara,

  Doresc sa transmit felicitari formatiei Antren,in special lui Ady(Adrian Berechet) pentru modul in care a structurat prezentarea acestui site(e profesionist intr’ale Logisticii!)si pentru profesionalismul muzical,la care voi apela cu siguranta,la momentul oportun!

  Va multumesc!

  Catalin Necsulescu.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s